• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 2 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

EHL

Endelig kan vi lansere den store planen for 2024! Sammen med resten av EHL-klubbene skal vi la fansen vår sette sammen tidenes første EHL All Star Team som skal møte Zuccarello All Star Team! Dette gleder vi oss til! #sammenervisterke

Zuccarello All Star Game og Elitehockey Ligaen har annonsert et spennende samarbeid for 2024, og det ser ut til å bli en skikkelig hockeyfest!

For de som ikke er kjent med dette fantastiske arrangementet, er det en hockeykamp som ble opprettet for å hedre Norges ishockeylegende Mats Zuccarello. Dette er ikke bare en kamp - det er en feiring av talent, lidenskap og en unik mulighet for fansen å se noen av landets beste spillere konkurrere side om side med noen av verdens beste ishockeyspillere fra NHL, sammen med Mats Zuccarello.

Markeer kalenderen din og gjør deg klar for en hockeyopplevelse du ikke vil gå glipp av i 2024. Zuccarello All Star Game og Elitehockey Ligaen har slått seg sammen, og det ser ut til å bli et samarbeid for historiebøkene. Forvent deg action, spenning og en god dose norsk hockeystolthet når disse to kreftene kombineres for å skape magi på isen!