• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 2 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Battery sponser “Gullhjelmen” i EHL

Energidrikken vil gjennom sluttspillet sponse den prestisjetunge “Gullhjelmen”. Dette er en heder som bæres av lagets fremste poengplukker, og som vil være synlig merket med Batterys ikoniske plusstegn-logo.

Brand Manager hos Ringnes, Marthe Fjeld, er svært forventningsfull til samarbeidet: – Det er en glede for oss å gå inn i et partnerskap med Elitehockeyligaen. “Gullhjelmen” har en perfekt kobling med Battery, og vi ser frem til å bidra til entusiasmen dette bringer til alle som følger med på ishockey. – Ny dimensjon av energi “Gullhjelmen” gir ekstra spenning og engasjement for både spillere og publikum. Den blir godt synlig på LED-kubene i hallene, og får en fremtredende plass i TV 2 sine sendinger. Elitehockeyligaens daglige leder, Cato Cocozza, og kommersiell leder, Thomas Hallem Kristiansen, er også begeistret for samarbeidet: – Vi er glade for å ha Battery med på laget som en støttespiller for “Gullhjelmen”. Dette partnerskapet bringer ny energi til ligaen, og vi ser frem til å være sammen på denne reisen. – En perfekt match Det var Christoffer Smedås, Nicklas Regin og Joakim Rugdal i mediebyrået iProspect (Dentsu) som sammen med Marthe Fjeld i Ringnes tok initiativ til “Gullhjelmen”. Dette partnerskapet forener ishockey med en merkevare som passer perfekt sammen med konseptet Gullhjelmen, sier Smedås, og legger til:

  • Samarbeidet forventes å skape betydelig verdi for begge parter, og vil bidra til å øke synligheten og appellen for både Battery og Elitehockeyligaen – som jo er en av Norges mest populære og publikumsvennlige idretter.

Kontaktperson: • Cato Cocozza, daglig leder Elitehockey A/S | 99010624 | [email protected]