• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 2 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

VIL VINNE MED SIL IGJEN!

Martin Rønnild utvidet kontrakta si med Storhamar i vår, tross at han hadde ett år igjen. Drømmen er å vinne gull med Storhamar igjen!

Fredrikstad-gutten Martin er en meget populær spiller blant tilskuerne på Hamar. Det var derfor stor glede da han i vår signerte en ny treårskontrakt med klubben, tross at han hadde igjen ett år på den forrige. Nå går han løs på sin åttende sesong i gult og blått med gull som mål.

Hørte litt fra andre Først lar vi ham forklare litt rundt omstendighetene rundt den nye avtalen.

– Det er hyggelig å høre at det ble så godt mottatt, smiler han og legger ikke skjul på at han er svak for Hamar-publikummet. – De står på 100 prosent for oss og da vil man gjerne gi 100 prosent tilbake også! Veien til en ny avtale begynte etter sluttspillet i vår og da andre klubber begynte å vise interesse.

– Jeg hørte litt fra noen andre, og det snappet klubben opp. Vi snakket litt sammen og ble enige ganske raskt.

Ikke noe vanskelig valg Den intense forwarden har blitt 26 år og er på vei inn i sin beste alder som hockeyspiller, så det er ikke unaturlig at flere kunne tenkt seg å se han i sin klubb. Han har spilt seg til fast plass på landslaget og gjorde god figur i årets VM. Det var likevel ikke vanskelig å bestemme seg for videre spill på Hamar.

– Jeg husker veldig godt 2018, det var stort å vinne her. Den følelsen, det trøkket som var rundt det både før, underveis og etterpå. Den opplevelsen og den følelsen vil jeg gjerne ha igjen, forteller han ivrig. Da Petter Thoresen ble klar som trener ville jeg være med på den reisen. Vi vil vinne igjen og ta revansje for vårens finale. Det tror jeg vi kan klare. I tillegg er det neppe noe sted i Norge jeg kan ha det bedre som spiller heller. Alt rundt laget er topp og jeg tror faktisk klubben kan måle seg med ganske mange i utlandet også på den biten. Teamet rundt laget kan ikke fullroses, de er av topp kvalitet. Dessuten er det masse fine folk rundt i klubben ellers også og jeg og samboeren er godt etablert på Hamar og trives, så det er ingenting å klage på!

Thoresen-spiller Vi spiller inn at trener Petter Thoresen liker å ha energispillere som Martin i lagene sine, kanskje litt av den typen han var sjøl.

– Ja, det kan nok være noe der, medgir han. Han er god på å se og få fram det beste i rollene til hver spiller. Han har en passion for det. Du kunne se det allerede nå i treningskampene at sånne spillertyper du kanskje ikke legger mest merke til for mål og poeng har gjort det veldig bra. Han vet at du må ha med alle om du skal vinne, ikke bare toppspillerne som produserer.

Offensive Til slutt spør vi hvordan følelsen er foran en ny sesong og hvordan han tror det går til slutt.

– Vi er offensive, det er det ingen tvil om. Det er en forventning og en tenning i garderoben som er inspirerende. Det er en følelse av at alle drar i samme retning og er klare for å kjempe i toppen. Det blir spennende og gøy, tror jeg.